FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Fotboll

Sitter & kikar runt i bildmapparna & inser att jag bara fotat fotboll 1 gång!! Kanske dax att fota lite nya igen så man får öva på fart i bilderna. Dessa fotade jag i April förra året!!


-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





N I N A svarar

http://nicaah.blogg.se/

Tack så jättejätte mycket :)



Oj..Jag har slutat helt med godis, chips, popkcorn, saft, läsk.. ja socker och snacks :P sen går jag ut och går 5.3 km nästan varje dag ca 5-7 ggr/vecka. Sen tränar jag pass, så som step, body pump m.m. 2-3 ggr/vecka och så äter jag ingen hämtmat, så som pizza, som det blev mycket av förut, jag drar ner på fettet i maten och äter bara fullkornspasta :) Oj vad mycket det blev, men så mycket gör jag egentligen inte. Det handlar mer om sunt förnuft :)


Sara

http://santapola.blogg.se/

Sv: Så sant så! Förr var jag rätt dålig på att svara på kommentarer men det blev mycket bättre efter att jag började att granska kommentarerna innan de publiceras. För några månader sedan då jag inte hade någon kommentarsgranskning var det lätt hänt att man glömde bort att svara ;)


sv: mm.. vad gör du då? :D


Sara

http://santapola.blogg.se/

Sv: Håller med dig till punkt och pricka!


sv: det är det faktiskt :D fast ibland får man likosm nog ;D


Liie

http://liie.se

inga pingviner?! hoppas dom inte tagit bort dom.. så söta :)



så länge man trivs i träningskläderna är de ju jättebra om det är billiga kläder! själv tränar jag i byxor från HM och ett linne jag köpte för 20 spänn :p men det är inget jag kan rekommendera, svetten ligger kvar på kroppen och nu när det börjar bli kallt ute så blir man själv grymt kall också.


Liie

http://liie.se

ja det roliga med en blogg är ju att man kan få lite feedback på det man skriver och visar, plus att man kan hitta så mycket roligt folk man aldrig skulle träffat annars! sånna som man har massor gemensamt med och när man träffas på riktigt sen så känns det som att man redan känner personen :)


JENNY VENNBERG PICTURES

http://www.jpic.se/

Åh tack så mycket ! :)


Sara ~ Candis

http://candis.se

SV. Det är de verkligen :D men de blir bra när det är färdigt :D


N I N A svarar

http://nicaah.blogg.se/

Åh tackar för alla frågor :)



Våga tro på dig själv, säg inte "OM jag klara det här..." utan säg till dig själv "NÄR jag klarat det här...". Och sen gör det i små steg, när man förändrar med småsmå steg så blir det inte lika tungt. Jag skippade helt att ställa mig på vågen den första månaden, körde bara med att sluta med socker och sluta snusa och börja träna efter ett tag, sen ställde jag mig på vågen. Om du verkligen vill kommer du också att lyckas ♥


jättekul att du är med och tävlar om att bli dagens blogg, lycka till! :D

allt bra med dig annars hoppas jag? :)

kram, http://hannalovisasol.blogg.se


sv: det blir bara bättre och bättre faktiskt :)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?