FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Jag saknar grillning på sommarkvällarna.
-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se

Maria

http://mharya.blogg.se/

Jag saknar det med. :( Men vill ändå ha snö nu! Längtar till julen. :)


Linnéa Fredriksson

http://neaf.webblogg.se/

Jag saknar det också! :( Vad har du för planer idag? Kram! :)


Tove - kristen tonåring

http://toveinri.blogg.se/

sv: Ja jag håller helt och fullt ut med dig. Lärarna idag liksom blundar för verkligheten. De bryr sig inte någonting. Att ha blivit mobbad fram till gymnasiet är inte OK på något vis! Var det verkligen ingen som brydde sig? Det är ju en skandal. Vad lever vi i för värld egentligen?Det låter ju bra det i alla fall! Jodå, det är bra med mig också, huvudvärk dock. Har höstlov nu den här veckan och imorgon efter jag varit kyrkvärd på gudstjänsten far jag till Skottland på ledarutbildning. Blir nog mycket roligt.


Linnéa Fredriksson

http://neaf.webblogg.se/

Sv: okej, men det lät ju riktigt roligt! Kommer några kompisar hit till mamma och pappa sen. Så blir väl att sitta och vara lite social med dem. Senare ikväll blir det väl att kolla på film och bara ta det lugnt skulle jag tro..


Sofia - My Camera And I

http://mycameraandi.webblogg.se/

Åh, jag med! Men - längtar tills det att snön lägger sig, till att glöggen värmer, till farfars pepparkakor med ädelost, till julmarknader och annat mys:D Speciellt julafton och dagarna runt om där.


Linnéa Fredriksson

http://neaf.webblogg.se/

Sv: Jaha, okej. Det lät ju inte så där jättekul. :/ Nja, vädret är väl sådär. Mulet typ.. Bättre det än att det ska regna i alla fall. :) Hur är vädret hos dig då?


Linnéa Fredriksson

http://neaf.webblogg.se/

Sv: Solen var framme hos oss förut. Men den gick fort i moln. Det lät ju bra. Vart bor du? :)


Tove - kristen tonåring

http://toveinri.blogg.se/

sv: Usch då, det lät inte alls kul. Men vad är det för fel på dessa lärare? Hur kan de blunda för sådana saker som egentligen är så väldigt uppenbara? Jag blir så arg!! Skolorna borde lägga ner MYCKET mer tid på att försöka utrota mobbningen eftersom det försiggår dagligen och förstör mångas skolgång.

Men bra är väl det att det gått bra för din bror och att han är omtyckt nu. Må Gud välsigne honom!När jag gick i sjuan fick jag byta klass pga just mobbning och utfrysning. I åttan gick det bra i den nya klassen och jag trivdes för det var i den här klassen jag hade mina riktiga kompisar. (trodde jag...) Vi var ett "tjejgäng" som hållit ihop sedan barnsben, men nu i 9an bestämde de sig för att totalt frysa ut mig och en till tjej.

Men så länge jag har den kompisen så är allt OK. Fast visst är det tråkigt när hon eller jag är sjuk för då får vi ju gå runt helt ensamma.

Jag vet inte vad som jag tycker är värst, ensamheten eller att höra dessa fula ord om mig. Ibland kan jag känna att när de ropar "din kristna idiot" osv osv, då får jag i alla fall en bekräftelse på att jag inte är osynlig. Men det är ju inte roligt att få höra det dagligen heller.Ja att åka till Skottland skall bli mycket roligt, har sett fram emot denna resa länge nu! Jag hoppas bara mitt huvud känns lite bättre imorgon, ikväll väger det ton.

Kram
svar: så härligt ! samma här :) kram


Linda Jungarå

http://lindajungara.blogg.se/

Svar. Ja de är faktiskt fina för att vara oäkta.


kaffehörnan

http://www.kaffehornan.se

Ser man grillen längtar man till sommaren

Jag gillar ej snö DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?