FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

LÖRDAG

Sovmorgon, betapet, frukost, biltur & en promenad har vi hittills hunnit med denna Lördag & nu är det fotboll som gäller här hemma. Själv sitter jag & tittar på bilder jag tagit under vistelsen i Värmland & stickar omvartannat. Ikväll blir det nog "Fångarna på fortet" & räkor.

Hur ser eran Lördag ut?
-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se

Sofia - My Camera And I

http://mycameraandi.webblogg.se/

Sv: Ja, den verkar bra än så länge, men boknörd som jag är så tycker jag att den är för lätt skriven. Vill ha mer 1800-tal, mer avancerat:)

Sv2: Åh, jag är lite rädd för att åka till London då det är en av de största TBC smittade städerna... men vill gärna till landskapen i England, så vackert!

Sv3: Ja, den är min favoritmugg för tillfället, passar så bra in i rummet:)

Låter som en supermysig lördag! Jag och min pojkvän ska hem till honom på kalas, ikväll blir det bio:)


Anna

http://madeinjapan.nu

Tack :}


Maria

http://zoobie.blogg.se/

Åh, fiiina bilder! Här blev det med räkor... Ska inte göra nåt mer än slappa, ska upp 4:15 imorgon med. Sista jobbdan denna veckan =/


Linnea Granström- Mamma till Ebba ♥

http://linneagranstrom.blogg.se/

Så vackra bilder!! (som vanligt hihi)Min lördag har spenderats på jobbet men nu är jag hemma, Men sockerungen våran ska sova hos granntjejen så vet inte vad vi ska hitta på riktigt, kanske fara och hälsa på några vänner om vi orkar :)


anna

http://madeinjapan.nu

Åh, det som är så skönt!


anna

http://madeinjapan.nu

Aah, att göra sig av med saker man fått tycker jag däremot är svårt. Men min familj ger mig varken julklappar eller födelsedagspresenter, så jag har inte så mycket sådant ;D det jag får från vänner/pojkvän är nästan alltid sådant jag vill ha, så då slipper jag det problemet hihi


Kristina Bäck

http://studiokiix.blogg.se/

Min lördag har spenderats i Arenan, basket hela dagen, jobbat som bara den, filmat 4 matcher. Nu blir det lite god mat och varva ner med gårddagens idol.Fina bilder!


Kamilla

http://kany.blogg.se/

Vilka härliga Bilder. Gillar speciellt den första!sv: Tack så mycket :-) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?