FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Vänskapsarmband.

Detta armband beställde Viktoria av mig för någon helg sen. Detta ska ges till en av hennes vänner. Riktigt roligt att folk börjar komma med beställningar nu på andra smycken, tror det var änglarna som satte fart på det :)
Är ni nyfikna på mina andra smycken kan ni söka på    Victoria´s kreativa hörna   på facebook.
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Liie

http://heyli.blogg.se/

Vad roligt att du får massa beställningar! :D

Svar: Visst är det. Kreativiteten sätts igång när man får positiv respons. Så nu har jag tankar på att testa göra ringar & örhängen. Roligt att du gillade min sida på fb, gillade din också :)
Victoria Johansson


Jenny

http://jennystoa.blogg.se

Haha, min pojkväns familjs kisse gör likadant!
Jasså där ser man! Hur kommer sig att du flyttade så långt hemifrån om man får fråga? Finspång är riktigt mysigt :)


Maja

http://mlahs.blogg.se

Vad fint!
Allt bra :)?


Therese

http://misscanon.blogg.se

Fint armband :)

Allt bra med dig idag? Kram


Jenny svarar

http://jennyjanssons.com

haha, det skulle vara hur kul som helst, men vägen dit är hur lång som helst! :) fattas ju så mycke på mig :(


Åh, vad fint! :)

Svar: Tack så mycket :D
Victoria Johansson


JOHANNA NILSSON

http://juhannanilsson.blogg.se

Åh så fint!!

sv: Oh tack duu!! Den är tagen i Sydafrika. Vi var på Safari i ett "reservat" eller vad det nu kallas, som heter Thanda. :) Suuuuperfint var det!!!
kram


Jasmine Lundvall

http://jxsmine.blogg.se/

Så fint!

Svar: Tack så mycket :)
Victoria Johansson


Jenny

http://jennystoa.blogg.se

Oj vilken lyckochansning verkligen! Hur är det med jobb och så nu då? Hur gammal är du förresten? :) Förlåt för tusen frågor men blev sjukt impad av att du vågade flytta bara sådär utan egen inkomst, och att det verkar ha gått så bra! :D

Ja det måste vara svårt. Jag började ju studera på en gång när jag flyttade så då träffar man ju naturligt mycket folk.. Måste varit svårare för dig!


Filippa

http://chippaz.blogg.se

Fin bild! :D
sv: Ja men roligt är det säkert också! ^^ Kram på dig! ^^


Filippa

http://chippaz.blogg.se

sv: Hihi det var så lite så! ^^ Tack detsamma! ^^ Kram på dig! ^^


Innuti var det hallonmffins och vanlig creeme cheese frosting ! :)


Anna tecknar

http://annatecknar.blogg.se

Så fint! Kul att du får en massa beställningar :)

sv: Pris varierar lite beroende på storlek och teknik samt om teckningen/målningen ska va i färg eller svartvitt. Mejla mig gärna med dina funderingar om du är intresserad av att beställa så kan vi prata vidare där :)


Madeleine Jonsson

http://maddisenj.blogg.se/

så fint


Klara-Fina •

http://klarafina.blogg.se

sv; varsågod! :) ja verkligen!


Jasmine

http://rosanatt.blogg.se

Va' roligt att du får sålt dina smycken, stort grattis! Själv säljer jag handgjorda kort (http://jasmineskortmakeri.blogg.se) på en amatörmässig nivå; jag skapar för att det är roligt och säljer om det finns intresserade köpare.

Svar: Det krävs att man kan sin kamera för att lyckas ta bra bilder.

Företaget hörde av sig och då var det jag som tackade nej till erbjudandet. Tjänsten var utannonserad som säljare i butik men efter lite egen efterforskning visade det sig vara en tjänst som försäljare i större köpcenter där man raggar kunderna som går förbi. Ett sådant jobb passar inte mig.

Kram


Katalin

Hej Victoria!
Jag vill inte gå med på Facebook - kan du inte lägga upp lite bilder här på andra smycken också?
Tack på förhand!

Svar: Hej Katalin!Visst kan jag göra det, får se när det blir då jag har mk på gång just nu. Men håll utkik :)
Victoria Johansson


Katalin

Ingen brådis alls!!
Tänkte kanske till Jul.
Kram!

Svar: Ååå så bra att du påminde mig om julen :) Måste spåna på jularmband :P
Victoria Johansson


jessica

http://jessicahagstrom.blogg.se

det är nog nåt speciellt med just röda katter tror jag? :o min pojkvän klarar inte heller av dom så bra, men mammas svartvita långhåriga katt går bra. :s haha!


Filippa

http://chippaz.blogg.se

sv: Ja det känns lite jobbigt, som tur är sitter man inte själv ^^ ja det är ju något riktigt smart ^^ Kram på dig! ^^


Filippa

http://chippaz.blogg.se

sv: Hos mig började det imorse att snöa, så nu ligger det ett ganska tjockt lager av iskall snö och bött slask ^^ Hur är det hos dig då? :) Kram på dig! ^^


Sandra

http://splinky.blogg.se

sv; Mysigt :P Själv måste man tuvär plugga till ett förhör på no:n till imorgon :/ Men det blir skönt när det är över ;)


Filippa

http://chippaz.blogg.se

sv: Ja visst är det mysigt! ^^ Ja det hoppades jag också på men man kan ju inte alltid få som man vill, då gäller det att göra det bästa utav det ^^ Tycker faktiskt om regn, det är så mysigt och lugnande ^^ Kram på dig! ^^


JOHANNA NILSSON

http://juhannanilsson.blogg.se

sv: Ohja! Det var en helt fantastik resa. Obeskrivligt var det. Vi var på en tredagars safari som var helt otrolig. Det måste du verkligen få uppleva!!
kram!


DIANA ÖSTERBERG

http://dianaosterberg.blogg.se

fint!


Vad fint! :)


Liie

http://heyli.blogg.se/

Jag men visst blir man mer inspirerad att göra nytt när folk gillar det man gör! Örhängen tycker jag är underbart kul att göra, konstigt eftersom jag själv inte använder det. Men testa, du lär nog fastna för det också :) Ja såklart jag gillar den, kul att du gillade min med :)

Svar: Ja verkligen. Har fått en drös med armbandsbeställningar & änglar nu så att göra örhängen få vänta lite. Svårt att hinna med att just nu. Förresten driver du ditt företag som hobbyföretag eller ett företag som du skulle kunna livnära dig på?
Victoria Johansson


Fanny

http://sskyttefanny.blogg.se

Fint armband :)

Vad har du mer för smycken?


Emma Mattsson

http://www.emmwah.webblogg.se

himla fint! <3

Svar: Tack så mycket :)Gick inte att komma in på din blogg :(
Victoria Johansson


Liie

http://heyli.blogg.se/

Vad roligt!! :) Jag har drivit en enskild firma nu i ungefär ett och ett halvt år, och sa för några månder upp mig från mitt vanliga butiksjobb då jag hellre ville satsa all min tid på mig själv istället för att sköta företaget bara då jag hade tid över. Så ja, det är meningen att jag ska kunna livnära mig på det jag gör för det är så jag vill leva. Det är spännande, för man måste verkligen kämpa liksom. Men just nu har jag sparade pengar som betalar räkningar, för har inte riktigt kommit upp i dom rätta summorna än men har som mål att under 2013 kunna leva helt på det.

Svar: Så roligt & så spännande. Vad är en enskild firma för något? Hur gjorde du förr när du satte pris på det du gjorde & gör du på samma sätt nu när du ska livnära dig på det?
Victoria Johansson


Liie

http://heyli.blogg.se/

Ja vad är en enskild firma.. Haha, jag vet inte om jag bara är trött nu men det var svårt att förklara. Men det är den enklaste bolagsformen, det är ett företag där jag är ensam ägare, och i enskilda firmor har man oftast inte anställda. Ska man vara flera ägare och ha anställda är det aktiebolag som gäller. Prissättningen är en otrolig skillnad, jag var dum nog och körde ett helt år på samma priser som när jag sålde för skojs skull som hobby, och det gick inte alls bra. Höjde för bara några månader sedan, ganska rejält också annars går det inte runt. Funderar du på att starta eget?

Svar: Okok, jag funderar på att ha ett bredvid ett vanligt jobb men tycker inte att jag har tillräckligt med kunder så väntar ett tag med det. Men det fel man gör mest är att sätta för lågt pris, försöker höja lite succesivt nu när jag fått nya kunder/följare på min fb-sida.
Victoria Johansson


Liie

http://heyli.blogg.se/

Ja det är en bra start, så gjorde ju jag med. Men du gör rätt i att höja priserna redan nu, det var inte alls kul att göra så här långt in..

Svar: Nej det kan jag förstå att det inte är.
Victoria Johansson







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?