FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

The cats in the tree.

Katträdet är som jag skrivit tidigare väldigt uppskattat. Det har sovits många timmar i den, vässats klor, lekt & spejjats. "Kojorna" har dock aldrig varit nått vidare intressanta, men så för någon dag sen så började Mango att ligga där :)
 
 
 
 
 
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

http://yohannafotograferar.blogg.se/

Åh men myspys då :)

SV: Ja det blir lite skillnad när man har lite mer att göra på mobilen :P


Sofia [fotoblogg]

http://sofiabjorkesjo.blogg.se

Åh så gulliga! :)

Svar: Tack så mycket! :)


Elena

http://ellisono.blogg.se

Åh! :)


Malin Jenny Westman - Mamma till lilla Alice

http://malinwestman.blogg.se

Men sötnosar :D


Anonym

typ sötaste katterna jag sett! vill själv ha två ragdollkatter men får inte för mina föräldrar :( Men hur mycket skötsel kräver dina katter? Hur mycket per dag måste man leka med dom och så?

Svar: Visst är de söta :) Detta är 100% helig birma, kan dock lätt tas för ragdolls. Det är ju så himla olika från katt till katt, men dessa tvättar sig själva & varann väldigt mk. Duschar dem med kattschampo 2-3ggr/året, aldrig behövt borsta dem då de inte gillar det & aldrig är toviga. Klipper klorna regelbundet, den ena vässar väldigt bra på klösträdet så på honom tar jag 99% bara bakklorna & den andre måste jag ta alla klor på. De leker väldigt mk med varandra & jagar varann runt i huset. Gäller att ha leksaker de tycker om, har en hel del små möss, cat it leksaker finns bilder i kategorin "Mina katter". De sover ju mk, de sägs att de sover 14-16 timmar/dag. Våra går inte ut mer än på balkongen. Sen är de ju rätt så dyra tyvärr.
Victoria Johansson







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?