FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Brödkorg

God dagens!
Helgen har spenderats hos Caroline i Årjäng. Där har vi haft syträff & jag har lärt mig en hel del & även fått tillbaka en del av min kreativitet.
Det jag hann med var bl.a en brödkorg man kan vränga & en napphållare.
 
Vad tycker ni?
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Malin Jenny Westman - Mamma till lilla Alice

http://malinwestman.blogg.se

Sv; tack ^^ det är en body..kommer ifrån lindex :)
Vilken söt napphållare...ugglor :D har inte köpt någon sån än till lillan, hittar ingen som faller i smaken ^^


Katalin

Söööööta!

Svar: Tack Katalin :)
Victoria Johansson


Jonna Erlandsson

http://jonnaerlandsson.se/blog

sv: tack så mycket :)


Jenny Vennberg Pictures

http://www.jennyvennberg.se/blogg/

Tack! :)

Ja, jag gillar verkligen den bilden med. Skyltarna var deras idé. Så himla gulligt. :)

Väldigt fin brödkorg också. Jag gillar tyget och att man kan vända den åt båda hållen. Mer sånt på allt tycker jag. :)


Emma

http://webbsemlan.blogg.se/

Åh! Jättefina ju! Älskar verkligen napphållaren!! :)

Svar: Tack så mycket :)Visst är den, kunde inte hålla mig när jag såg den. Ska börja sälja napphållare har jag funderingar på.
Victoria Johansson


Emma

http://webbsemlan.blogg.se

Hej fina! Du råkar inte sy såna korgar till försäljning? Jag har letat runt efter liknande men fastnar inte för någon alls. Lust att sy lite? :)

Svar: Hej finis :) Oj vad glad jag blir att du gillar den :) Visst kan jag göra det, vet dock inte vad det skulle gå på. Vad för tyg skulle du vilja ha? Har du fått mitt mail föresten? Kram
Victoria Johansson


Emma

http://webbsemlan.blogg.se

Hej! Ja, jag fick ditt mail. Har inte satt mig ner med det än dock. Det kommer! :) Jag vet inte vad jag skulle vilja ha för tyg... Vitt på ena sidan och något färgglatt på andra kanske... Vill du kolla på vad det skulle kunna gå på med tyg osv. Du behöver verkligen inte om du känner att det blir för omständigt. :) Kram!

Svar: Okey :) Har varit flera gånger som jag inte fått svar från folk med g-mail så trott att det inte alltid kommit fram :SVad gillar du för färger? Jag har ingen tygaffär där jag bor men ska till en på Söndag. Vill du att jag bara ska köpa något jag tror du gillar eller skulle jag kunna få ditt mobilnr så kan jag MMS:a bilder på tyg som kan stämma överens med det du önskar? Om det är normaldyra tyger så skulle det nog gå på mellan 150-200:- i inköp (tyg, tråd & mellanlägg).
Vad vill du ha för ditt arbete? Jo klart jag kan sy :) Tyckte den var riktigt rolig att göra så blev jätteglad att du ville ha en KRAM!
Victoria Johansson


Emma

http://webbsemlan.blogg.se

Jag älskar ju "glada" färger. Så som gult, rött, turkos, rosa, lila (framför allt!) och prickigt. :) Vi kan byta nummer via DM på Twitter kanske? Ska vi säga att vi gör en byteshandel? Tygkorg mot visitkort + blogg-header? :)

Svar: Då har jag perfekta tyget för dig om de har det hemma. Lila & prickigt, beställde det lika fast med stjärnor på. Vad tycker du? http://butik.jofotex.se/visa_produkt.asp?t=Prickar+lila%2Dvit+bomull&id=2886&lang=svVisst den dealen är rättvis tycker jag :)Fast byter gärna nummer med dig ändå ;) Kram
Victoria Johansson


Emma

http://webbsemlan.blogg.se

I love it! Det tyget vill jag ha! :D Skickar mitt nummer! :) Kraaam!

Svar: Ååå så bra, då ska jag se om de har tyget hemma :) Annars beställer jag det på Måndag. Tack såg precis ditt nr, du får snart mitt Kram :)
Victoria Johansson







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?