FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

290913, Sunday.

Det är något visst med Söndagar. Börjar alltid dessa dagar med att åka in till gymmet för att gå på 2 yogapass, för att sen åka hem & äta mysfrukost med M framför brasan. Idag blev det nybakat lingonbröd & himmel & pannkaka så gott det var. Efter det invigde jag mina rosa arbetsbyxor med att kratta löv, monterat ner gamla antennen & parabolen för att sätta upp den nya. Så nu är det bara att dra kabel. Snart ska vi ut en tur i skogen :)
 
Vad gör ni denna härliga Söndag?
 
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Scrap och Ting

http://scrapochting.blogg.se

Jag ska testa att trycka på vita kuddfodral någon dag. :) Måste bara hitta ett fint vitt tyg. :)


Scrap och Ting

http://scrapochting.blogg.se

Tack så jätte-jättemycket för tipset :)


Josephine

http://stiles.blogg.se

Sv; Så lite så :D


Svar: Ungefär som mina morgonrutiner då. Jag skulle ändå vilja hinna med att andas och inte stressa mig igenom morgonen. För det tycker jag ändå att jag gör nu. :)


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Kålen, håller den många minusgrader?

Svar: Tror inte den tål för många minusgrader. Mest frost. Har inte haft den planterad innan.
Victoria Johansson


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Jag försökte göra ett försök att köpa lite ljung och liknande här om dagen. "Alla" har ju dekorationskålen så jag "måste" väl skaffa den också. ;)

Svar: Haha, ja det kanske de flesta har. Köpte den mest för att jag inte orkade leta efter något annat + att jag aldrig haft det tidigare. Hade egentligen lust att göra något mer men får bli nästa år. Du hade köksmaskinen Hercules som de använder i "Hela Sverige bakar" va? Har du testat att köra bull/bröddeg i den?
Victoria Johansson


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Okej! Har sett att många köper små rosa bär på kvist också, har du koll på vad det är?
Japp, den har jag. Tycker den är super, den får inte med det som är längst ner i botten på skålen, men jag brukar stänga av den efter en stund och använda en slickepott ett varv i botten så får den med allt. :)

Svar: Är det denna kvist med bär du menar? Tror det är järnek. Fast dessa är ju röda. Vi funderar på att köpa den & hade för mig att du hade den. Har du den med 1200W?
Victoria Johansson


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Tycker de ser lite rosa ut men att de är röda kan nog stämma.
Japp, jag har den med 1200W. Stört nog så betalade jag 2100 kr för den förra året, tror de höjt priset på den pga att den är med i Hela Sverige bakar.

Eller så hittade jag den till ett bra pris? Köpte min på Webhallen - http://www.webhallen.com/se-sv/hushall/156101-obh_nordica_koksmaskin_hercules_6682

Svar: Har endast sett kvistar med röda & orangea bär, men kan ju finnas med andra skiftningar :) Om jag inte minns fel hade vi sådana kvistar i buketter & kransar på floristutbildningen.
Jag har hittat den för 1990:- dock utan köttkvarn mm. Men det är sådana saker jag inte använder. Kan tänka mig att de höjt priset pga att den är med där då de gör reklam för den. Kollat på lite andra märken med nu när jag googlat runt lite tror jag denna har bäst watt effekt på motorn.
Victoria Johansson


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Det var inte sånna, jag såg namnet på de jag menade alldeles nyss men kommer inte ihåg nu bara för det.
Det är ett bra pris, speciellt när OBH Nordica rekommenderar 3595 kr!
Ja, det var lite så jag kollade också. Kitchen Aid i all ära, men den är snordyr och inte alls lika kraftig.

Svar: Har du bild på dem som du kan skicka? Blev nyfiken nu ;) Ja verkligen, kollades deras egen sida men minns inte vad som följde med etc. Kollade på 3 olika jag var sugen på men som sagt denna var bäst. Vi får se när & om jag köper den. Har lite & göra med om jag får fortsätta på jobbet eller inte.
Victoria Johansson


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

http://www.blomsterlandet.se/Media/14553/14553.jpg?h=600

Jag fick med maskinen och bunken. Skydd som man sätter ovanpå bunken så det inte skvätter och sen tre olika verktyg. Tror inte det var något mer, då har jag glömt bort det! :p
Vad jobbar du med?

Svar: Sådana har jag nog inte sett tidigare. Men så fina de var. Tål de när det fryser?Men det är nog samma som i det paket jag kikat på. Blir nog att köpa en sådan i veckan då jag fick en oväntad summa pengar :)
Städar på gym/solarie & trivs väldigt bra med det.
Victoria Johansson


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Jag köpte sånna igår, tror de kallas för ljungbär eller liknande. Bärljung kanske?
:) Jag har inte hunnit använda min så mycket, köpte den strax innan vi flyttade och nu har den mest stått i garderoben, borde börja använda den snart. ;)
Okej! :) Jag städade ett dagis kvälltid när jag var yngre, tror jag var 16. Blev lite fickpengar varje månad! Däremot har jag ju halvt bacillskräck så jag passade inte i det jobbet, iaf inte på ett dagis med ständigt snorande ungar. ;)

Svar: Nu har jag köpt Hercules då jag fick en oväntad summa pengar ;) Så nu blir den gamla skorven jag har utbytt. Blir ju så när man har en massa andra projekt på G, men hoppas även jag kommer börja baka mer & frysa in. Det bästa med jobb där man träffar mk folk är just att man blir imun mot baciller, men förstår dig.
Dagisbarn snorar & dregglar ju endel så på sådana ställen är inte så skoj att städa. Storstädade ett dagis där jag bodde 2v under sommaren när jag var yngre.
Victoria Johansson







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?