FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Jordgubbsbak.

För några dagar sen så fick vi massvis med jordgubbar av M´s morbror & jag ins¨g ganska snabbt att detta hinner vi inte alls att äta upp innan det blir dåligt. Dessutom har jag halva frysen full av jordgubbar så idag satte jag igång med storbak. jordgubbspajer, mjuk kaka & lite sylt fick det bli idag. Om jag hinner imorgon ska det bakas mer. Då får det blir jordgubb/rabarberpaj & jordgubbsmuffins.
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Sara - träning och hälsa

http://nolongerironic.shapemeup.se

Åh så gott, har letat efter ett bra recept på jodgubb och rabarber paj. Skulle inte du kunna dela av dig av receptet om det blir bak imorgon?


Ellen

http://ellengblogg.blogg.se/

Smarrigt! :-)

Svar: Kan inte annat än att hålla med :D
Victoria Johansson


Veronica

http://wallgrenveronica.blogg.se

Åh vad gott!

Svar: Det var det verkligen :)
Victoria Johansson


Joe

http://yoginijoe.blogg.se

mums så gott :)

Svar: Det är verkligen gott :)
Victoria Johansson


Åh, vad härligt! Hoppas att allt blev bra! :) Kram


Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

http://yohannafotograferar.blogg.se/

Åh men vad mumsigt! :)

Svar: Det är verkligen mumsigt att ha i frysen :) Bara man inte går & nallar.
Victoria Johansson


Cherie | Börja Spring

http://mammacherie.webblogg.se/

Aldrig fel med bakat, perfekt att ha i frysen om man får gäster :)


Ellen

http://ellengrantz.blogg.se

sv: Brukar ju vara så. Högsby, som det lilla stället där jag bor, har knappt några guldkorn ens. Möjligen ett väldigt mysigt café i en grannby, men annars är det otroligt dött och mest tråkigheter.


Hanna

http://fitnessinspiration.se

Ja men eller hur det är sjukt att folk kan sitta och flörta sådär på gymmet, jag kan tycka det är obehagligt ;O


Life of Johanna

http://lifeofjohanna.se

Mums :)


Elena

http://komigenelena.blogg.se

Åh, gott!

Sylt har jag alltid vetlat göra själv, men det har aldrig blivit så. Är det svårt? :)

Svar: Blev väldigt gott :)Jag googlade lite & fick fram väldigt olika tillvägagångssätt. Jag vill ha den så naturlig som möjligt & frös in dem i små påsar. Jag gjorde rårörd jordgubbssylt så mosade mina med e potatisstöt & hade i liiite socker så den blev lite söt. Dock tål den inte att stå framme i burk så länge om man inte har i något medel jag inte minns namnet på. Så bara att testa sig fram.
Victoria Johansson







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?