FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Snö

Idag kom snön & sa hej :)
Vi får se hur länge den kommer ligga kvar. Oavsett så gillar jag vintern, det ger mig en mysighetsfaktor. Att komma in lite lätt frusen med rosor på kinderna, tända en brasa, koka te, sätta sig med en filt & virkning & bara njuta. Det får mig att må bra.
 
Snöar det hos er?
 
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





anna sofia photo

http://annasofiaphoto.blogg.se

Oj så mycket snö ni fick! Vi hade snö imorses som låg som ett tunt litet täcke på marken men det är redan borta. Men när jag såg det fick jag lust att göra varm chocklad och titta på Polar expressen eller någon annan mysig julfilm, nu längtar jag till första advent haha, ska se om jag orkar virka lite julfigurer innan dess :)

Svar: Visst fick vi, men den smälte på typ 2 dagar :/ Åh Polarexpressen var evigheter sen jag såg.Jag håller med en lussekrans i virkning :P
Victoria Johansson


sofft.blogg.se

http://sofft.blogg.se/

sv: Jaa den var jättebra :D


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

Så fina bilder! :) Och jag tycker också det är så mysigt med snö! Första snön kom till oss i tisdags tror jag det var men det var inte alls mycket. Bara lite vitt på backen. Längtar till julen så mycket! Då får det gärna vara mycket snö :)

sv: Åh tack så hemskt mycket! Det känns jättebra att jag vågat ställa upp på den här intervjun nu. Var ju lite velande fram och tillbaka ett tag men nu har jag tagit mod till mig och bestämt mig för att göra detta! Och det känns så bra :D Så på tisdag blir det av. Så spännande och nervöst men jag är ändå så taggad :)

Kramar!!<3


Sandra Lundin

http://atilio.blogg.se/

Men ååh, så härliga bilder! Ni bor ju fantastiskt vackert. Sådär mycket snöade det inte hos oss eftersom vi bor vid två sjöar som värmer upp marken för mycket men det kom som tur var så pass mycket att jag kunde räkna det som årets första snö :D


Elin

http://ptbyelin.se

Snö <3

Sv: Vad roligt. Jag önskar verkligen jag kunde pyssla mer ofta. Så himla kul och mysigt.


Oh det är så fint med snö! Tyvärr så kommer det ju knappt någon snö till göteborg på vintrarna, men håller tummarna för den här vintern! :)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?