FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

221014 Wednesday

Här ekar det tomt, men jag lever iallafall. Förra veckan var min 11-årige lillebror här på besök då de hade lov. Vi var in till stan för att handla ljung till fönsterlådorna, var till simhallen & ut i skogen för att leta ris till ena rabatten. Efter att han åkt hem så haf jag mest jobbat & sen sjunkit ner i soffan för att virka virka virka & lite mer virkning. 
 
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Ljuvliga Drömmar

http://ljuvligadrommar.blogg.se/

Ljung är såå fint nu på hösten/vintern! :)

Önskar dig en fin dag!

Svar: Visst är det :)Önskar dig detsamma,
Victoria Johansson


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

Så fina bilder :) Och mysigt att ha haft brorsan på besök <3

sv: Men åh vännen det låter inte alls bra med dina symptom som du beskrvier med att du inte ens orkar starta datorn. Kan det bero på utbrändhet eller att du är utarbetad på nåt vis? Känner du dig annars hängig och förkyld överlag eller är det mer utmattning du känner? :( Så synd också att man inte kan komma in på drop in eller vad man ska säga utan att man måste beställa en tid då det krånglar till det för dig i och med jobbet också :(

Jag mår helt okej idag tack. Det går upp och ner i måendet hela tiden då jag från och med i tisdags börjat äta tre mellanmål igen utöver mina huvudmål. Det känns sådär. Ångest och jobbiga känslor som man måste kriga med men jag kämpar på. Hellre hemma och få det gjort än att behöva vara på en avdelning liksom :( Hur mår du annars idag? Lät som du hade det mysigt igår i och med virkningen :) Själv så var jag på hockey med pappa på kvällen för att skingra tankarna och se och göra nåt annat. Idag har jag inga planer direkt. Eller jo jag ska till vårdcentralen klockan 3 och i eftermiddag får vi besök av min moster som är på besök från Skåne. Vad ska du göra idag? :)

Kramar <3


Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

http://yohannafotograferar.blogg.se/

Ljung är så himla fint, och dom blir så fina på bild oxå! :)

Svar: Eller hur, jag älskar ljung.
Victoria Johansson


Sandra

http://atilio.blogg.se

Så vackra bilder :) Min lillebror fyller strax tretton och jag älskar när han är på besök hos oss. Man känner sig så vuxen och får ändå göra massa saker som man inte brukar :) Som att man har lov fast att man jobbar!


Ellie Abrahamsson

http://virkativitt.blogg.se/

Visst är virkningen den bästa terapin för själen?


Sanna Preifelt

http://sannasrum.se

Åh så vackra bilder :) Och vad kul med lillebror. Min lillebror är i princip hela min värld, och även om vi bara bor 4 mil ifrån varandra så saknar jag honom hela tiden, och man träffas ju inte lika ofta när man inte längre bor under samma tak. Hade önskat att han kom och hälsade på lite oftare, hihi ❤ Hoppas du får en bra dag!







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?