FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Norge - jag saknar dig.

Norge, jag saknar dig. Din vackra natur, den friska luften du bjuder på, utsikten, lugnet & doften. Tänk att ett ställe kan ge en sådan ro & glädje i livet. Att vara utan alla dessa bekvämligheter vi är vana vid, men även hur fort vi anpassar oss.
 
Bjuder på två bilder där motivet är det samma men inställningarna på kameran är olika. Gillar dem lika mk men på olika vis.
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Caroline

http://awesomecaroline.blogg.se

Vilka härliga bilder!

Sv; Tack :D Jag jobbar som supporttekniker för Microsoft :)


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

Jag har ju som sagt aldrig varit i Norge innan men vi har pratat om att åka dit vi i familjen så kanske blir så att vi gör det nästa år på sommaren eller så. Vilken årstid är bäst att vara på där tro? Kanske är fint alla årstider :)

sv: Det känns jättekul att jag äntligen fick vinna haha. Brukar annars ha otur i spel och tävlingar. Så vi får se när bhn kommer hem till mig :)

Nej att endast ha vitt i ett hem blir för opersonligt och sterilt tycker jag. Man vågar knappt röra sig ur fläcken ifall det skulle bli smutsigt typ haha.

Ja mamma färgar ju hemma och hon har väl gjort det jättelänge också.. Men vet inte hur bra hennes hår mår av det egentligen. Men tydligen så kan det klia i hennes hår av färgen? Då är hon väl allergisk mot den men det skiter hon i haha. Herregud mamma alltså :)
Ja "råttfärgat" är en vanlig färg att ha. Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva min hårfärg som? Mörkblond kanske eller brunett då :D

Vad kul! Den 21/11 är ju snart ändå. Typ 1 1/2 månad så det är ju inte så länge :) Då lär ni ju åka förbi där jag bor hihi. jag bor ju utanför Sundsvall i ett samhälle som tillhör Timrå. Vi bor i ett område som heter Fagervik. Väldigt hemtrevligt och idylliskt :)

Vad skönt att ha varit hemma 2 dagar från jobbet. Det är du värd och det behöver du! Kul att du sökt 2 nya jobb. Hoppas du får nåt utav dem! Vad har du sökt för jobb? :)

Åh så mumsigt med höstgryta! Är det kött du har som basen då eller vad använder du dig av? :)
Kramar<3<3


daniela

http://ddanielas.blogg.se

åh, jag var i norge i april! alldeles fantastisk natur :)


Amanda Niclasson

http://femtiotrekvm.blogg.se/

Underbara bilder!

Svar: Tack så hjärtligt.
Victoria Johansson


vackra bilder


MADDISENJ.SE

http://maddisenj.se

Norge är grymt vackert!


leavanny.blogg.se

http://leavanny.blogg.se/

Härliga bilder!


Johanna

http://www.jojosmind.blogg.se

Vackert!


Så vackra bilder! Älskar Norge jag också!


Amanda Jona [SPONTAN]

http://spontan.blogg.se

Underbara bilder :)

Svar: Tack så mycket :)
Victoria Johansson







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?