FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Trädgårdsplaner.

Här inne har det ekat tomt i omgångar. Är vi inte på jobbet så är vi oftast ute & röjjer samt planerar vad vi ska göra härnäst i huset/trädgården.
 
 
 
Betongpelarna ska grävas bort på båda sidorna. Cypressbuskarna ska bytas ut mot någon annan växt som. Och även planteras på båda sidorna & inte på ena som det är nu.
 
Här har det en gång i tiden suttit en fontän men som har murknat upp. Så här blir det nog att göra en stor plantering som livar upp framsidan lite.
 
Rhodrodentronbusken ska få lite kärlek & omtanke i år. Upptäckte i somras att det står både 1 hallonbuske & 1 vinbärsbuske därinne. Ska även ta bort betongkanten & sätta upp något annat så att alla rabatter vi har blir lika. Ska även gräva ner ett rör för regnvattnet så vi kan ta tillvara på det i brunnen vi har på baksidan & vattna med.
 
1 av 3 ställen vi fällt träd på. För 3v sen så låg det 3st träd kors & tvärs som vi kapat upp & kört grenar till tippen.  Så ni kan ju gissa vad våra helger gått åt till ;)
Här ska vi skapa någon form av kompost.
 
Och såhär ser det ut där vi fällt de andra 2 träden. Har vi tur så har vi hittat en som vill ha alltihop :) 
 
Men första projektet vi troligen ska börja med redan nu till helgen är att bygga om trappen & trappavsatsen. Tror det kommer bli så fint :)
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Annster

http://annster.se

Verkligen!
Jag är alltid på min vakt och det flesta skämten genomskådar jag direkt. Men det här skämtet fick mig att fundera innan det slog mig. Detta kan inte vara sant ^^,


Emma Broberg

http://emmaex.blogg.se/

riktigt fina bilder :D ha en bra kväll, kram. <3


Amanda [SPONTAN]

http://spontan.blogg.se

Vackra bilder :)

Svar: Tack så hjärtligt :)
Victoria Johansson


KassandraPalma

http://kasssandra.blogg.se

sv: jaaha men de blir riktigt bra!!


Matilda

http://www.matildigt.se

Blir så avis på alla med trädgårdar! Så himla kul att ha ett projekt att påta med.


Emma Broberg

http://emmaex.blogg.se/

vilka fina bilder! ha en fin dag, kram. <3


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Visst är det skönt men ändå jobbigt att göra så mycket? ;) Är det verkligen cypresser? Ser ut att vara tujor? Vi ska byta ut våra häggmisplar på framsidan till cypresser när vi orkar. Så mycket annat som händer här just nu... :p

Svar: Givetvis är det Tujor, jag googlade t.o.m så att jag inte skulle skriva fel men det gjorde jag ju ändå :P Tur du är uppmärksam. Ja det är verkligen skönt att ha så mk att göra, men man blir lite små"stressad" & uttråkad i vissa lägen när det enda man håller på med är att fixa & dona. Men man gör det ju för sin egen skull.
Vi gör mk ute nu så renoveringen inomhus har fått stått still ganska länge nu. Märker verkligen av att vi håller på mk nu för det blir inte att man bloggar på samma sätt.
Victoria Johansson







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?