FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Semla.

Jag är inte den som ber om ursäkt när det ekar tomt i min blogg. Nu är anledningen att sambon smittat mig med förkylning så jag ligger i feber, hosta & värk i kroppen. Jag spenderar mesta tiden i soffan & ser på tv, dricker thé & myser med katterna.
 
I Lördags så bakade jag semlor för första gången & de blev otroligt goda. Vet att det är för tidigt för det, men semeldagen är när vi är mitt i flytten så vi tjuvstartar lite :)
I Söndags hade jag 2 hästfotograferingar som jag tyvärr inte kommit så långt med, fortsättning följer när jag frisknat till lite.
 
Har ni ätit semlor än?
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Liie

http://heyli.blogg.se/

Åååh semlor! Nej har inte ätit någon än tyvärr, men skulle lätt kunna smälla i mig ett par stycken nu på direkten om det fanns här hemma, så gott! Krya på dig! Kram

Svar: Det är verkligen såååå gott. Tror dessa var de godaste jag ätit. Det bästa med att göra egna är att man själv bestämmer hur mk mandelmassa & grädde man ska ha på :P Tack så jättemycket.
Victoria Johansson


SANTHIC.COM

http://www.santhic.com

Tack snälla du för att du påminde mig! Jag ÄLSKAR rabarberté.. mitt absoluta favoritté. Hur har jag kunna glömt bort det. Det var sååå längesen jag drack det. Hjärnan är bra konstig ibland.. :)


Liie

http://heyli.blogg.se/

Ja, jag älskar mandelmassa och jag vill ha mycket på mina :)

Svar: Ja det är verkligen gott. Än så länge tycker jag det är svårt att få perfekta konsistensen på mandelmasseröran. Första försöket var bäst.
Victoria Johansson


Katalin

Fin semla!
Krya på dig, kram!

Svar: Tusen tack, den var himla god :)Tack, jag har inte tid att vara sjuk så vill bli frisk nu. Kram
Victoria Johansson


SANTHIC.COM

http://www.santhic.com

Svar: Min kasslergryta brukar bestå av ananas, grädde, sweetchilisås, röd paprika, curry, peppar, salt & gul lök. Enkel men så jäkla god!


Hanna W ❥

http://mammahjartat.blogg.se

Åh .. gott!


Caroline

http://awesomecaroline.blogg.se

Mums! Tänkte ta och baka egna semlor snart faktiskt :)


S A N T H I C . C O M

http://santhic.com

Åh vad gott! Älskar semla med mycket mandelmassa!







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?