FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

1 år senare.

Och vi är fortfarande ett par med varsinna ringar på fingret. Tänk att det redan gått 1år sen vi bytte ringar med varann. Vart tar tiden vägen egentligen? Jag känner mig riktigt lyckligt lottad som har Martin vid min sida i alla väder. Vissa anser att 1år efter att man förlovt sig så ska man gifta sig, visst vill jag gifta mig & hela baletten men som det känns nu så finns det andra saker jag vill lägga pengarna på som annars ett bröllop kostar.

Vad anser ni om att gifta er 1år efter förlovning?


-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se

Maria

http://zoobie.blogg.se/

Nejdå, det behöver inte vara ett år efter. Martin och jag har varit förlovade i snart 4 år... Däremot tycker jag inte att man ska förlova sig om man ALDRIG tänker gifta sig.. Då faller liksom hela meningen med att förlova sig. Tycker jag iaf =)


Sofia - My Camera And I

http://mycameraandi.webblogg.se/

Grattis!


L O U I S E

http://louisetennis.blogg.se/

Nu är vinnaren av earcuffen utsedd. Blev det du? Kika in och se!

http://louisetennis.blogg.se/2011/october/vinnaren-av-earcuffen.html#comment


FANNY (:

http://ponnybrudarna.se

Super bra blogg har du:D


Malin Westman

http://malinwestman.blogg.se/

Naaaew vad gulligt :D Jag och min Tommy har bara varit förlovade sen i juli i år! Och vi kommer nog aldrig att gifta oss ^^ Tommy tycker att det är onödigt att behöva lägga ut såå mycket pengar på ett bröllop för att få ett papper där det står att man är gift! men det är ju bara hans åsikt det :) Han kan vara lite knasig ibland xD


Malin

http://santhic.blogg.se/

Jag tycker inte att det är något måste! För mig är en förlovning en symbol för kärlek & framtid tillsammans. Så om det tar 1 år eller 20 år till giftermålet spelar absolut ingen roll för min del!


JENNY

http://jennyjanssons.com

Fick vänta 8 år på min förlovningsring, hoppas det inte dröjer lika länge med vigselringen ;)


N I N A

http://nicaah.blogg.se/

sv; Tack så jätte mycket för dina fina kommentarer!Gud vilka fina ringar. Jag längtar massor till den dag jag får gifta mig! Tycker absolut inte att det är ett måste att gifta sig efter ett år, själv vet jag inte ens hur jag vill göra :P haha. Det känns lite som om idag är förlovning en sak och bröllop nästan en annan. Olika steg i livet helt enkelt, och jag tror att man, precis som allt annat i livet, ska ta det i den takt som man själva känner för :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?