FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Kissekattens saker.

Nu äntligen kommer inlägget jag lovade om Felix saker här hemma.
 
Den bästa sak vi köpt är nog den sk vattenfontänen. Han har alltid kallt vatten & som är rent då det finns ett filter som ska rena vattnet från hår mat & annan smuts. Många kan tycka att detta kan vara en onödig pryl men efter att han fick denna så dricker han mer vatten bla.a.
 
 
När vi flyttade hit fick han ett relativt stort klätterträd i 3 etage på ca 1.6 m då vi ville försöka ha honom inne av olika anledningar. Klätterträdet användes 2-3 gånger så vi sålde det & det verkar inte som att han saknar det speciellt mk. Hittar tyvärr ingen bild på den men liknar DENNA.
Han är inte speciellt leksugen av sig, det han gillar allra mest är dessa "spön" med lina & mus i änden. Han har förbrukat 2st redan & vi köper dessa på Rusta där de säljs i 2-pack för en billig penga.
 
 
Av svärmor fick Felix en prasslig tunnel på ca 1m då deras katt vägrade gå in i den. Felix däremot gillar att leka i den om man retas lite med leksaken ovan. Det smidiga med tunneln är att den går att knyta ihop så den inte tar så mk plats när han inte använder den.
 
 
Sen har han några saker han inte leker så ofta med & det är mössen & bollarna. Men när lusten väl kommer på så duger dessa också.
 
 
 
Felix är väldigt renlig utav sig + att han sällan får några tovor i pälsen fast han är så länghårig. Något han älskar är att bli borstad med den röda borsten. Helst under hakan eller mellan öronen. Den svarta används de gånger han fått en tova som måste skäras bort & det uppskattas INTE!
 
 
Sen älskar han att ligga i kartonger, påsar, korgar ja överallt där man inte tror han ska ligga :)
 
 
Ni som har hudsjur, kan inte ni också göra ett liknande inlägg & kommentera i detta inlägg så jag får se vad ni har till era katter?
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





love&peace

http://loveandpeace.blogg.se

Så söt katt! :)


Åh sista bilden är för underbar! Den där vattenfontänen måste vara väldigt praktisk och bra, min vovves vatten ser ju bra äckligt ut efter en halv dag, rent och kallt uppskattas nog alltid. Haha de där Ikea mössen har jag med, fast gråa ^^


Maria

http://zoobie.blogg.se

Söte Felix! Vart har ni köpt den vattenfontänen? Funderar på en sån till Egon.. Han dricker inte alls mkt..


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Åh! Kul!
Vattenfontänen här hemma uppskattas mycket, nu när han fattat att man dricker ur den och inte badar frambenen i vattnet. ;)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?