FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Julkort 2011

Jag är en sådan person som tycker om att skicka julkort jag lagt ner lite extra på ex adressera dom lite extra fint. Förra året illustrerade jag julkorten i Photoshop & jag blev verkligen nöjd, i år har jag suttit & pysslat ihop med olika sorters papper & paljetter. Så igår gjorde jag klart dom, adresserade dom & stoppat in dom i kuvert så nu ska det bara köpas julfrimärken så är de bara att lägga på lådan när den tiden kommer :)

Brukar ni skicka julkort?



-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Jessica - En flicka som är stark

http://jessi91.spotlife.se

åh vad fint och roligt. det är så himla kul att få kort från någon som verkligen lagt ner lite jobb på det!!! Är säker på att alla som får julkort av dig blir så glada och har kortet hängande på kylskåpet till midsommar :)


Kristina Bäck

http://studiokiix.blogg.se/

Ja men precis, det är allt möjligt som man kan få testa på, mat, hår produkter, elektronik, bilar osv. Men dom gånger dom söker fler testpiloter det är då man har störst chans :)


Kristina Bäck

http://studiokiix.blogg.se/

Va kul med lite kort pyssel. Skulle jag också vilja göra men jag är så dålig på det och tycker att allt blir så fult..


WeddingPhotographerOliviaOlsson

http://oliviasphotolife.blogg.se/

Fotomässan för mej på lördag. :)

Ska du dit?


Tove - kristen tonåring

http://toveinri.blogg.se/

Jag brukar faktiskt aldrig skicka julkort, men när jag var på utbildningsresan till Skottland var vi i kyrkan St John's och där hade de en himla försäljning av helt underbara julkort så jag köpte med mig hur många som helst. Så detta året kommer jag absolut sända iväg lite julkort :):)


Wow, jättefint kort! Önskar att jag hade tiden till nåt sånt, för det är en himla trevlig syssla att skapa kort sådär :}







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?