FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Dripp dropp dropp.

Igår när det började duggregna gick jag ut en sväng för att fota vattendroppar. Häcken vi har utanför oss är så vacker med sin klarröda färg som på vissa ställen skiftar i grönt.
Första gången jag blir nöjd med droppbilder.




-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Malin

http://santhic.blogg.se/

Det värmer att du tycker att Dexter är fin, han är verkligen min ögonsten och vackrast i världen.



Älskar bilderna på dropparna! :) Bilderna i min header har jag lånat tills jag får ihop några nya med mitt nya objektiv! Finns länkar längst ner i min sidomeny till källorna såklart.


Kristina Bäck

http://studiokiix.blogg.se/

Nej det är verkligen ett prisvärt objektiv måste jag säga =) Inte plastigt eller något alls som dom oftast är då dom är lite billigare.


Sara

http://santapola.blogg.se/

Sv: Tack! :) Jag köpte tröjan på en butik som heter Fanny och den är av märket Pahladium. Det ska även finnas Pippitröjor på t ex. Gina Tricot om de inte är helt slutsålda, men jag har aldrig sett dem när jag kikat i butiken utan bara på hemsidan och olika bloggar.



Den jag köpte är ca 200 kr dyrare men skulle gissa på att den också är lite tjockare och av bättre kvalité. Jättemysig är den! :)


MICHAELA D

http://michaelaa.webblogg.se/

Svar: Ja, det är det :)


Isabell

http://keilys.org

Du lyckades verkligen med bilderna! Brukar själv ha problem med vattendroppsbilder också. Men ja, man kan ju inte lyckas varje gång!



Hoppas du får en fin & go Fredag! Kram från keilys.org


Sannalitens.se

http://Sannalitens.se

Svar: Okej, jag själv har varit på Yasuragi som liggar på Hasseludden. Jag bor ju utanför Stockholm så det är nära, men nu ska jag på ett annat spa längre ner i Sverige, men kommer inte ihåg vad de hette. Jag längtar iallafall :) Har du något roligt inbokat nu i höst/vinter som du längtar till? :) Kram!


Sofia - My Camera And I

http://mycameraandi.webblogg.se/

Vackert!


CLAUDIA

http://cloudy.webblogg.se/

vilka fantastiska höstfärger!







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?