FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

260212. Sunday

Hej vänner!
Nu ska jag iväg & fota Viktoria som jag har fotat 2 gånger innan. Alltid roligt att fota människor för det är det som jag fotar allra minst men vill bli duktigare på just det :)
Bilderna är från förra gången jag fotade henne.

Vad tycker ni?






-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Jouline♡

http://stylebyjouline.blogg.se/

Åhh så roligt med en fotografering :) Ja det kan ju vara svårt att få det att gå runt om du ska sälja det du virkar, men samtidigt är det ju kul! Jag hade nog mer satsat på att kanske sälja 5 st där man får välja själv vilka 5 man vill ha för en viss summa, för som du säger så är det ju ganska svårt att sätta ett enskilt pris på just en och sedan tillkommer ju frakt osv. Så jag tror helt klart på att sälja ett gäng tillsammans för en summa :) men självklart kan man sälja en också men iallafall att det finns alternativ. tex om man köper 5 st så får man en gratis :)



Hoppas fotograferingen går bra och ha en fin söndag

kram!


ääälin

http://imyourfather.blogg.se/

Satan vad duktig du är!, grymt söt tjej!


Jouline♡

http://stylebyjouline.blogg.se/

Jajemen jag såg allt bullreceptet :) har redan skrivit ner det, tänkte ta med mig det receptet på onsdag när jag ska jobba och baka det där, personen jag jobbar hos älskar att baka, fast ännu mer att äta det hihi, ja med faktiskt^^ Spännande att du tagit fotograferingen till en ny nivå, hoppas du lägger upp lite bilder här sedan då! ja men jag tror verkligen på det jag skrev till dig, för jag tror att man vill ju gärna ha fler än en bakelse och kanske lägga upp på ett fat hemma :)

kraam!


Jouline♡

http://stylebyjouline.blogg.se/

Ja jag tror allt att dom bullarna kommer gå hem :) Ok, det ska bli spännande att se bilderna sen när dom dyker upp! ja men precis det är ju sällan man köper en blomma och ha i vas.


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se/

Är det för sött så är det chailatte du druckit, inte chaite. Chaite är väldigt kryddigt och inte sött någonstans. ;)

Vill du testa ett jag tycker är bra så kan jag rekommendera detta: http://thisiscamilla.blogg.se/2011/february/porslinsburkar.html




ääälin

http://imyourfather.blogg.se/

sv, härligt att du fick många fina bilder! :)

Nej, jag har ingen tatuering ännu, men har skisser på några stycken.. Ska skaffa första när jag fyller 18. Längtar! Haha :)


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se/

Jag drack inte te tills för lite mer än ett år sen, det var just det där teét som fick mig att börja tycka om te. :)


Mathilde

http://happyfluffy.blogg.se/

SV: =D


fiina bilder!!!!!!. kan du fota min häst??







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?