FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

180513, Saturday.

Så börjar denna dag lida mot sitt slut. Vi var iväg & köpte gräsklippare, planteringsjord, pelargoner & jordgubbsplantor idag. Så nu har M klippt gräset & jag har planterat & grävt land.
Svärfar & M har satt upp gipsskivor på väggen vi byggt om i köket så snart kan vi börja lägga golv & sätta upp skåp - Ä N T L I G E N.
 
Nu ska vi bara bestämma oss för en tapet vi vill ha i kök & matrum, färg vet vi nog på ett ungefär så imorgon blir det ett varv in till stan.
Ikväll blir det nog ESC hos svärisarna med en hemlagad blåbärspaj som jag snart ska ställa mig & baka.
 
Ska ni se på ESC?
 
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Y A S M I N E

http://medy.blogg.se

re: Ja det gör det verkligen!


Malin Jenny Westman - Mamma till lilla Alice

http://malinwestman.blogg.se

Sv; 26 kr kostar mukglassen man gör hemma, billigare att gå och köpa en klar och mycket godare också! :)


Camilla

http://thisiscamilla.blogg.se

Vi ska sätta upp gipsskivor på varenda vägg i huset innan tapetsering. Sånt jobb sambon gjort med att få ner alla tapeter men nu säkrar vi upp oss med 0,6 cm gipsskivor. :p

Vad blir det för tapeter? Vi kommer köra randigt i hall och matsal som sitter ihop, vit-på-vit tapet i mitt pysselrum, ljusgrått i vardagsrum och vårt sovrum med en tapetgavel vid sängen och så mööörkt i vårt biorum. Ett rum kvar att välja tapet till! ^^

Vi har en handgräsklippare som säljaren lämnade kvar till oss, den ser ny ut men åh vad jag vill ha en som går av sig själv. ;) Vi har bara 500 m2 tomt så det räcker med en sån vi har men vi ska nog skaffa en trimmer i alla fall.

Svar: Okok.Vi har ganska mk vitt i tapetvalet på övervåningen så får gå i en ljus stil i kök/matrum också. Vardagsrummet ska vi vänta med.

I köket där det bara är en liten liten vägg blir det en tapet som ser ut som drivvirke (svårt att förklara hur den ser ut). Blev lite ändring i valet där då vi inte hittade tapeten vi ville ha just nu. Och måla orkar vi inte göra så får bli en fondvägg där. För vi måste tapetsera rätt så snart om vi ska bli klara med den delen snart.
I matrummet ska vi försöka hitta en tapet som är något mellan caffe latte/nougat färgat. Men det kommer inte göras riktigt ännu då vi ändå måste lägga golven separat i varje rum då delningen blir konstig.

Vi har 1625kvm så det är lite att klippa, men även vi ska skaffa trimmer då det är vissa ställen som är svårt att komma åt.
Victoria Johansson


Elena

http://ellisono.blogg.se

Härligt att fixa och trixa :)

Elsas mode är den första boken i serien :)


Malin Jenny Westman - Mamma till lilla Alice

http://malinwestman.blogg.se

Sv; jo den smakar väl som mjukglass...Helt okej, men godare på sibylla ^^


maja

http://majyaa.blogg.se

tack kul att du gillade dom :)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?