FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Loppisfynd

Jag har nog ingen tydlig stil när dte kommer till inredning. Jag gillar nytt lika mycket som jag gillar gammalt och nött. Vitt, fina träslag, pastelliga färger med en gnutta mörka inslag. Att inreda ett helt hus är inte det lättaste tycker jag, den där tråden är svår att följa från rum till rum.
 
Men här är några saker jag köpt på loppis som jag tycker mycket om.
Silverbrickan och plåttavlan med hallon köpte jag på den lokala fb-loppisen och fyndade för en liten slant.
 
Linneskåpet jar jag varit på jakt efter ett bra tag och till slut så hittade jag denna skönhet i ett vackert hus i Vadstena. Den kostade några slantar, men ååh så den passar bra där den står i matrummet.
 
Gillar du att handla på loppis?
 
 
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Madeliene

http://madeias.blogg.se

sv: jodå det gick alldeles utmärkt! :)


Jättesnygga! :)


J E N N I F E R

http://nattstad.se/jenniferjansson

så fint!


Sandra

http://atilio.blogg.se

Tycker det är fördelen med att bo stort, att det inte behöver vara någon genomgående tråd i exakt alla rum utan de kan få sina egna små personliga saker :) Fint har ni det i alla fall!


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

Så fint! Jag tycker det kan vara mysigt att gå på loppis får då kan man hitta saker som kanske ingen annan har och då blir det mer personligt tycker jag :)

sv: Jag har aldrig åkt slalom haha! Men jag tycker att det verkar jättekul och det ser så härligt och fritt ut att kunna göra det. Längdskidor däremot åker jag bra tycker jag iallafall hehe. Och det är roligt också att bara sätta på sig dem och ge sig ut i spåret :)

Nej att börja att köra i Stockholm kanske inte är en så bra idé då man inte är van men dem som börjar att köra där i och för sig lär sig ju att hantera stress på ett annat sätt så det är nog inte helt dumt ändå. Får se när man vågar sig på att testa köra där nere. Måste ju som sagt få ett körkort först haha.

Vad jobbigt att du inte blivit bättre än. Blir orolig för dig nu. Du måste verkligen söka hjälp nu och se vad det kan vara. Gör en ordentlig undersökning så du får svar på vad det kan tänkas vara <3

Vad skönt att du har fått 1års förlängning men så tråkigt att det inte blev fast :( Hoppas dem ändrar sig under året och ger dig fast istället.
Mysigt att din bror ska vara hos er på lovet. Kommer själv ihåg när man hade lov det var ju så skönt med ett avbrott i skolan.

Med mig är det bra tack. Hur mår du själv idag? Jag har inga direkta planer för dagen faktiskt utan ska åka in och äta lunch om nån timme i stan och sen handla lite. Sen har jag inget planerat faktiskt. Vad ska du göra idag? :)
Kramar <3


Katalin

Så fint, passar så bra!
Värt alla pengarna, kram!

Svar: Tack så mycket :) Det blev riktigt bra tycker jag.
Victoria Johansson


Snyggt!

Svar: Tack så mycket :)
Victoria Johansson


Sandra

http://atilio.blogg.se

Vet inte om du sett men jag gjorde ett helt inlägg med tips för matfotogarefing efter att du frågat efter det :) Hoppas du haft en bra helg!


kaffehörnan

http://www.kaffehornan.se

Underbart vackert du delar med dig


superfin byrå!
jag älskar secondhand, tyvärr bor jag på internat så blir inte så mycket möbler.
men väldigt mycket kläder & prylar. brukar ofta köpa secondhandkläder som jag sen syr om.


anna sofia photo

http://annasofiaphoto.blogg.se

Vi brukar gå till vår närmaste loppis på lördagar och kika lite, inte ofta man hittar något för allt är så blandat men ibland finns det ett fynd eller två.
Var i Vadstena för några somrar sedan för att besöka farmor, de hade så många små butiker som det fanns så fint i och slottet var väldigt trevligt! Längtar tills vi kan åka upp igen :)


MADDISENJ.SE

http://maddisenj.se

Tack så mycket! Ja bara på mitt jobb är vi 5st som ska ha barn jan-mars ;)


Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

http://yohannafotograferar.blogg.se/

Superfint, och det passar jättefint tycker jag! :)

Jag har dock aldrig varit på loppis, fast alla verkar ju hitta så fina saker där så jag ska nog försöka övervinna min "rädsla" för begagnade saker och besöka en loppis nått tag! :)

Svar: Tack så mycket :)Tyvärr tycker jag att det rä svårt att hitta fina saker till rimlig peng på loppis nuför tiden.
Victoria Johansson


Ida Nilsson

http://idacnilssons.blogg.se/

Jag tyckte linneskåpet var jättefint! Jag tror att man verkligen finner sin egen stil när man kommit på den så att säga. Jag vill gärna ha lite lyxig känsla, naturfärger. Förut var det bara vitt i huvudet men det har lagt sig litegrann även om det är jättefint och vi har det i stora delar av huset också!







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?