FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

sunflower

Jag älskar solrosor, tanken är att odla fram solrosor som ska täcka hela garageväggen på baksidan. Denna hittade jag plötsligt en dag mitt i komposthögen :)
 
 
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





Sandra Lundin

http://atilio.blogg.se/

Vad roligt att den bara dök upp :) Jag hade också tänkt att odla solrosor längs med garageväggen nästa sommar men satte istället alla mina bärbuskar där. Vi bor ju i lägenhet (som ser ut som radhus typ) så jag har fått begränsad plats att odla på och var tvungen att prioritera. Men att odla dem på komposthögen direkt är ju faktiskt ingen dålig idé.

Kollade upp hur långt bort min familj bor och såg att det är 34,5 mil så jag vann ;) Haha! Vi har ju inte körkort heller någon av oss och viktors familj i en helt annan stad så det blir tyvärr inte så ofta man ses.


zeb

http://zebgra.blogg.se

Vilka vackra bilder :)

Svar: Tack så mycket :)
Victoria Johansson


Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

http://yohannafotograferar.blogg.se/

Åh solrosor är verkligen vackra! Och man brukar ju kunna se dom på dom mest oväntade ställena! Haha ^^, Ska nog ta och plantera några nästa år! :)

Svar: Ja eller hur. Tycker det är svårt att få med hela & bevara dess elegans.
Victoria Johansson


Robex Lundgren

http://ghgumman.blogg.se/

fint

Svar: Tack :)
Victoria Johansson


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

Håller med dig! Det är en så fin blomma alltså. Ser ut som en riktig sol verkligen! :)

sv: Men det är ju inte klokt att du måste vänta en hel månad på att få komma till vårdcentralen! Pappa har ju haft cancer och känner att han vill göra en grundlig undersökning igen för att se så att allt står rätt till och han ringde då till vårdcentralen och fick höra att han var tvungen att vänta tre veckor! Så sjukt så jag vet inte vad. Men då krävde han att få en akuttid så han åkte dit igår så vi får se sen vad hans svar visar. Hoppas på att dom är goda ( peppar peppar ) Kan inte du också ringa om en akuttid? Det är viktigt att kolla upp sin hälsa och se så att allt står rätt till. Jag tror däremot också att du kan vara utbränd tyvärr.. Så det jag skulle vilja säga till dig är att VILA! Ta ledigt från jobbet. Du trivs ändå inte där och har inga riktiga vänner på ditt jobb. Varför då gå dit och må dåligt? Det är ditt jobbs ansvar att du ska trivas och må bra av att vara där.

Tack fina du :) Vad glad jag blir att du tycker att jag är duktig. Det betyder mycket att du säger det <3 Jag har börjat med tre mellanmål utöver mina huvudmål. Började med det förra veckan då jag måste gå upp i vikt så det var bara att sätta igång med det. Dricker näringsdrycker till mellanmål eller annat mellanmål motsvarande kalorimängd. Dock har jag hållit mig till dryckerna då det känts tryggt att göra så. Dom är faktiskt goda så det är en fördel. Annars hade det varit ÄNNU värre att tvinga ner dom. Klart jag får ångest emellanåt men det här är enda vägen att gå så det är bara att kämpa på :)

Vi går på alla hemmamatcher så det blir nån gång i veckan iallafall så det är jättekul! Älskar också hockey. Så bra intresse och kul att se på :)

Många kramar! <3


Olivia

http://sammels.blogg.se/

solrosor 'r så fina, älskar dem!


Felicia

http://fjaelkis.blogg.se

SÅ vacker!

puss


kaffehörnan

http://www.kaffehornan.se

så underbar blomma. Vad duktig du är på att fota







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?