FOTOGRAFIER, KATTERNA & DET KREATIVA

Lite virkat

Lite frukter som jag virkat som är en del av det min lillasyster ska få i julklapp. Funderar på att virka upp lite & sälja bara för att det är roligt att göra & att man inte kan spara allt man gör.
 
Någon som skulle vara intresserad av att köpa isf?
 
 
 
 
 

-----------------------------------------------------------------------
© Victoria Johansson | impalaa.blogg.se





NICOLE

http://nnnnicolee.blogg.se

Vilken rolig idé! Tror nog du skulle få saker sålt :)


NICOLE

http://nnnnicolee.blogg.se

SV JO så är det ju tyvärr :( Du får höra dig om, och sen köra på :D Sånt är ju bra till typ barn :)


NICOLE

http://nnnnicolee.blogg.se

SV Nä precis :)
Det är ju en bra början, sen kanske du kan utveckla och göra mer grejer, efter beställning och så :)


Fint gjorda!

Svar: Tack så mycket :D
Victoria Johansson


NICOLE

http://nnnnicolee.blogg.se

SV Roligt! Lycka till :)


Fantasy Realm ~ en fantasyblogg

http://fantasyrealm.se

Vad häftigt :)


JUNITJEJ

http://www.junitjejen.se

Så söta!


Sara - Fitspo, fashion & food

http://sarafl.forme.se

söta!


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

Men gud va duktig du är :) Blir så imponerad av ditt fina hantverk.

sv: Okej! Norrköping har jag åkt igenom ett antal gånger i och med att vi har släkt nere i Skåne och då så åker vi förbi där :)

Ja det tycker jag också, man vill ju kunna lita på sin samtalskontakt. Men hon har ju sagt att hon inte säger nånting till nån om jag inte själv vill det. Så jag får väl lita på det.

Det gick bra på sjukhuset. Nu är det bestämt att jag enbart ska träffa henne på måndagar och att vi då pratar och äter lunch tillsammans. Idag var jag på vårdcentralen och tog lite blodprover. Tycker inte om att göra det eftersom att jag är känslig för blod.. Men det gick bra ändå :)

Jobbigt att däcket gick sönder på bilen. Det är ju så typiskt. Fick du punka då eller hur blev det? :(
Gott med en fika med kompisen. Vad tog du för gott? :)

Min dag har varit bra. Var med en kompis förut idag, och nu så ska jag bara vara hemma med familjen och se på Idol. Brukar du se på det? Har du nån favorit isåfall? Eller det kanske är lite tidigt att säga i och för sig :) Tack snälla återign för receptet! Tar gärna emot fler om du har lust att skicka :)

Ja gnisslet med halloumin är inte mysig.. Vissa saker som man äter låter ju jätteobehagligt när man tuggar på de egentligen.. :P

Kramar <3


Hanna

http://inspomix.blogg.se

Vilka söta! Själv gillar jag också att virka :)


Olivia

http://www.solglans.blogg.se

Omg vad duktig!!


biggeros

http://biggeros.blogg.se

Så fint virkat fruktfat=)

Svar: Tack så mycket :) Hoppas att lillasyster ska uppskatta dem ;)
Victoria Johansson


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

sv: Det är så jobbigt när man har lagt ner mycket tid och arbete på nånting när man sen inser att det blivit fel och att man måste göra om.. Den känslan är inte nådig alltså :( Så du gjorde rätt som la det åt sidan igårkväll och vilade lite från det och samlade ny energi till att fortsätta och göra om. Din syster kommer bli jätteglad för det hon kommer att få. Det är jag övertygad om. Skiljer det mycket i ålder mellan dig och din syster eller är ni jämgamla? :)

Ja min samtalskontakt har ju flera stycken som hon träffar och pratar med liksom. Det är ju på sjukhuset som vi träffas och pratar. Sen så äter vi ju som sagt lunch tillsammans hon och jag. Men i måndags när jag träffade henne så berättade jag vad jag hade på hjärtat helt enkelt. Om tankar som jag funderat en längre tid på och som jag måste få ur mig. Så nästa måndag ska vi prata om det så det känns skönt iallafall. Känns som att man kommer nån vart och att vi pratar om nånting vettigt som kanske kan stärka mig på sikt :)

Men gud vad obehagligt det där med bilen. Jag ska ju själv börja övningsköra nu och är jättenervös i och med det här med att hitta dragläge och koppla och växla.. Men det kanske är en vanesak och nånting som man lär sig med tiden. ( Får vi hoppas ) Och teorin är jag orolig för. Undrar liksom om det är svåra frågor osv. Men skönt att ni nu fixat 2 nya däck så ni kan tuta och köra utan problem :)

Vad bra att du känner att du mår bra av att umgås med henne och att ni kan hitta på saker tillsammans. Det gör ju ingenting att ni båda är tystlåtna. Kan vara skönt att bara sitta tyst men bara att man är med nån. Åh den kakan lät ju jättegod. Ja du får leta upp nåt recept med det så du kan baka det hemma och bjuda på. Och tipsa mig om receptet hehe :)

Jag har mycket kompisar. Men jag umgås inte alltid så ofta med dom tyvärr. Många har flyttat ifrån min stad för att plugga. Andra jobbar mycket här hemma så man inte hinner ses osv. Men ibland får vi till nån träff och det är ju alltid lika trevligt. Vad kul att du också ser på Idol. Förra året var riktigt bra tycker jag. Det ha ju nästan nyss kommit igång på riktigt kan man säga så det är ju svårt att kanske ha hittat nån favorit såhär pass tidigt. Men jag tycker också att Rolf är bra ( han är ju här från min hemstad Sundsvall hehe ) Sen var ju tjejerna jättebra i måndags! Herre min skapare alltså. Men tyckte Kishti var onödigt hård mot den ena tjejen. Hon var ju jätteduktig men fick så mycket kritik ändå. Hm..

Oja jag älskar fisk! Så har du nåt smarrigt recept med det så är det bara att mejla. Blir jätteglad för dina recept :)

Kramar <3


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

sv: Jag vill länka min blogg samtidigt som jag känner mig lite osäker. Jag är ju som sagt väldigt personlig i min blogg och då så känner man sig ganska sårbar att människor jag träffar dagligen eller som känner mig via andra osv ska få en bild av hur jag är. Men detta är jag helt enkelt. Och det kanske är bra för dom att få se en inblick hur det är att leva med anorexi. Och samtidigt sticka hål på deras fördomar och visa att man kan ha bra och dåliga dagar liksom.
Så jag får se hur jag gör. Som sagt. Samtidigt som jag vill länka så finns där en oro inom mig. Men vafan.. Det är väl bara att länka. Vad kan hända egentligen liksom?

Att du inte länkar din blogg är ju det bästa för dig. Det som du känner dig trygg med. Och jag håller absolut med dig att det kan vara skönt att ha den privat från sin familj så dom inte har full kontroll på vad man skriver om.

Hur mår du annars idag? Vad har du hittat på? :)

Kramar <3


Clin

http://emmaclin.blogg.se

Så fina =) Har också vikrat en del frukter och kakor innan ;D
just nu göra jag en babyfilt.


Katalin

Du är så duktig- kram :)

Svar: Tusen tack fina du :)
Victoria Johansson


Sandra

http://atilio.blogg.se

Så duktig du är på att virka! Vill också lära mig det.


Fint! :D


anna sofia photo

http://annasofiasphoto.blogg.se

Åh jag lärde mig att virka genom youtube i slutet av sommaren och älskar det! Kliar i fingrarna när man inte virkat på ett tag :) Dock kan jag bara läsa engelska mönster men svenska mönster går bra om jag har en översättningslista vid min sida :)

Svar: Åh vad roligt att höra. Kan själv inte virka mer än svenska mönster. Har du lagt ut bilder på saker du virkat på bloggen?
Kommer inte in på din blogg då det står att det är fel adress..
Victoria Johansson


anna sofia photo

http://annasofiaphoto.blogg.se

Oj haha jag hoppas inte att jag har skrivit fel länge för brukar välja autovalet och ser nu att det står annasofias och det ska inte finnas något s :)
Har bara lagt ut ett inlägg om ljushållarklädsel jag skrev mönster till 26/9 :)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?